Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - طي آئيني با حضور رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات و مقامات عراقي، کليد چهار نيم‌ضريح خيمه‌گاه حسيني شب گذشته و در سالروز ميلاد پر برکت حضرت زينب(س)، تحويل توليت حرم مطهر امام حسين(ع) در کربلا شد
به گزارش روابط عمومي ستاد بازسازي عتبات عاليات، نيم‌ضريح‌هاي مقام امام حسين(ع)، حضرت زينب(س)، امام سجاد(ع) و حضرت قاسم ابن الحسن(ع) که با کمک‌هاي مردم استان‌هاي بوشهر، فارس و کرمانشاه و همت هنرمندان و استادکاران ايراني ساخته و طي روزهاي گذشته در خيمه‌گاه حسيني نصب شده بود، به روي زائران گشوده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسن پلارک رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات در اين مراسم گفت: با عنايت ائمه اطهار(ع) و حمايت‌هاي مراجع عظام، صنعتگران و هنرمندان دو ملت ايران و عراق توانستند طي سال‌هاي اخير زيبايي و شکوه هنر و تمدن اسلامي را در فضاي اين حرم ملکوتي نمايان سازند.
وي افزود: بهترين نمونه اين تعامل دو ملت، اجراي طرح توسعه حرم اميرالمومنين حضرت علي (ع) مزين بنام صحن و شبستان حضرت فاطمه زهرا(س) در نجف اشرف است که ثمره آن به تسهيل حضور خيل عظيم زائران اهل بيت (ع) خواهد انجاميد.
پلارک ادامه داد: نمونه ديگر اين همراهي شيعيان ايراني و عراقي، اجراي فاز نخست طرح توسعه حرم مطهر امام حسين(ع) در کربلاست کهبنام پروژه صحن عقيله بني هاشم حضرت زينب(س) در جريان است.
وي به طرح توسعه و زيباسازي خيمه‌گاه حسيني اشاره کرد و گفت: بخشي از اين طرح در قالب ساخت نيم‌ضريحهاي مطهر مقام خيمه گاه امام حسين(ع)، امام سجاد(ع)، حضرت زينب(س) و حضرت قاسم اين الحسن(ع) به پايان رسيده است.
رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات اظهار داشت: محبت دوستداران اهل بيت از نقاط مختلف ايران بويژه استان‌هاي بوشهر، فارس، کرمانشاه و مشارکت قلبي و مالي ايشان، پشتوانه آماده سازي و تکميل اين نيم‌ضريح‌ها بود.
شيخ عبدالمهدي کربلايي متولي شرعي حرم مطهر امام حسين(ع) نيز در اين آئين از همراهي ملت ايران و تلاش دست‌اندرکاران ستاد بازسازي عتبات عاليات تجليل کرد.
براساس اين گزارش، عمليات ساخت اين نيم‌ضريح‌ها طي 4 سال و نصب آنها طي پانزده روز صورت گرفت.هر يک از اين نيم‌ضريح‌ها حدود 5 الي 6 متر طول و ارتفاعي نزديک به 4 متر دارند.آيات کلام الله از سوره دهر به خط کوفي و ثلث بر پيکر نيم‌ضريح خيمه گاه امام حسين(ع)، آياتي از سوره نور بر نيم‌ضريح خيمه گاه امام سجاد(ع)، آيات سوره فجر در نيم‌ضريح خيمه‌گاه حضرت قاسم ابن الحسن(ع) و آياتي از سوره بقره بر نيم‌ضريح مقام خيمه گاه حضرت زينب(س) به همراه اشعاري در مدح اين حضرات در اين آثار نقش بسته است.
بازتاب اين خبر در رسانه‌ها:
خبرگزاري صدا و سيما : http://www.iribnews.ir/fa/news/2327081/
خبرگزاري تسنيم : https://www.tasnimnews.com/fa/news/1397/10/23/1921755/
خبرگزاري ايسنا : https://www.isna.ir/news/97102312275/
باشگاه خبرنگاران جوان : www.yjc.ir/fa/news/6795305/
خبرگزاري مهر : https://www.mehrnews.com/news/4511583/
خبرگزاري شبستان : http://shabestan.ir/detail/News/756177
خبرگزاري ايکنا : http://iqna.ir/fa/news/3780795/
خبرگزاري ميزان : https://www.mizanonline.com/fa/news/484897/
خبرگزاري ابناء : http://fa.abna.cc/6Yx4
:خبرگزاري اقتصادي ايران http://econews.ir/fa/content/1764316













منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۷۸۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند

آیت الله میرزاحسین احمدی فقیه یزدی استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم در گفت وگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب امام صادق علیه الاسلام را دارای رابطه قوی با جهان اسلام دانست و اظهار داشت: در بین امامان معصوم صلوات الله علیهم اجمعین، امام صادق علیه السلام در زمانی واقع شدند که برای یک گفت وگوی علمی بعد امام باقر علیه السلام به شکلی شرایط به وجود آمد که هر کدام از علمای سایر مذاهب با مراجعه به حضرت ضمن کسب تکلیف، سؤال علمی خود را مطرح می کردند که این آمد و شدها با واسطه و یا بی واسطه صورت می گرفت.

آیت الله احمدی فقیه یزدی، افزود: ایشان دارای شاگردان متعددی در رشته های گوناگون بودند؛ به خصوص در مباحث علمی و قرآنی و تسلط بر روایات پیغمبر اسلام و امیرالمومنین علیه السلام دارای تبحر بودند، حضرت امام صادق علیه السلام در این موقعیت و جمعیتی که برای کسب علم و دانش آماده شده بودند، رابطه قوی با جهان اسلام داشتند و به خصوص با کسانی که مجاور بودند ارتباط برقرار می کردند و کسب فیض می بردند من جمله اهل سنتی که هنوز استقراء قوی نداشتند و در عین حال نظر حضرت را جامع تر و غالب تر می دانستند و کسانی که به مسجد می آمدند و مسئله خود را خدمت مطرح می کردند ایشان کاملا توضیح می دادند و صحت و غلط بودن را با استنباط به قرآن و روایات پیغمبر اسلام صلوات الله علیه بیان می نمودند.

وی ادامه داد: گاهی برای گرفتن تأییدیه خدمت حضرت شرفیاب می شدند زیرا سخن امام صادق علیه السلام برای آنان مهم بوده است؛ البته در بین مردم، افراد معاندی بودند که تحریک می شدند و با ایجاد ترس و وحشت بین مردم، باعث جلوگیری از مراجعه افراد به منزل امام می شدند اما مردم ایشان را رها نمی کردند و به هر نحوی با واسطه یا بی واسطه خود را به امام می رساندند.

این عالم شیعه، تصریح کرد: سیطره و عظمت علمی حضرت امام صادق علیه السلام آنقدر وسیع شده بود که به اکناف و اطراف منتقل شده بود و همگان همراهی می کردند و می پذیرفتند. دشمنی هایی صورت می گرفت که حضرت نیز کمال تقیه را در مواردی که لازم بود انجام می دادند و هم توصیه به افراد مرتبط می کردند هم خود مراقبت انجام م دادند. می دانید تقیه صحیح را امام از آباء و اجداشان نقل می کنند که در روایت این گونه ذکر شده است؛ حضرت علی بن الحسین علیه السلام می فرمایند: تقیه به این معنا است که روایات ما صعب و مستصعب است غیر از نبی و یا ملک مقرب و یا مؤمنی که "امْتَحَنَ اللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِيمَانِ"؛ نمی شود این را به هر کسی رساند.

وی عنوان کرد: این اخبار و احادیث که می رسید، در واقع به این معنا بوده است که علم را نمی توان به هر کسی آموخت زیرا آن علم را باید تقیه کرد و به اهلش آموخت، و این تعلیم به شکل تقیه در زمان امام صاق علیه السلام آنچنان رواج پیدا کرد که هر کسی هرحرفی را به امام نسبت نمی داد، بعد از اینکه مطمئن می شدند بر موازین درستی می باشد این انتساب را مطرح می کردند.

وی در پایان تأکید کرد: به همین جهت شاید بیشترین روایاتی که تاکنون در دست است از امام صادق علیه السلام ثبت و ضبط شده است و به این دلیل که کسانی که در محضر ایشان بودند ثبت و ضبط می کردند. اکنون در آستانه شهادت آن بزرگوار عرض کنم که، کل منابع علمی که از ایشان رسیده در غیر از منابع شیعه است، در مذاهب اسلامی دیگر نیز مشهور و فراوان می باشد.
 
انتهای پیام/
 
 
 

دیگر خبرها

  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • مشهد در سوگ ششمین ولی مسلمین/عطر شهادت در اجتماع صادقیون پیچید
  • لرستان؛ سیاهپوشِ اختر ششم
  • تشییع پیکر شهید دوران دفاع مقدس در بوشهر+ تصاویر
  • حرم امام رضا (ع) در سوگ‌ شهادت امام صادق (ع) سیاهپوش شد
  • سالروز شهادت مظلومانه رئیس مذهب جعفری
  • سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • فیلم | ورود پیکر مطهر دو شهید گمنام به کرمان
  • امام صادق (ع) شاکله اندیشه دینی را بنا نهاد