Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، جعفر عسکری عصر امروز در همایش خیران و خادمان امام حسین(ع) در دادگستری استان اصفهان اظهار کرد: بازسازی و توسعه عتبات جلوه‌ای از ارادت، عقبه فکری و تمدنی ایران اسلامی و فرصتی برای توسعه فرهنگ اهل بیت(ع) است.

رئیس بازسازی عتبات استان اصفهان با اشاره به جسارت‌های دشمنان اسلام به عتبات اهل بیت(ع) و خدمات صورت گرفته در طول تاریخ، افزود: باعث افتخار شیعیان ایران و جهان است که پس از باز شدن راه عتبات به برکت خون شهدا، بیش از ۲۰۰ طرح در عتبات عالیات اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به الگو بودن استان اصفهان در ایام محرم و صفر گفت: بیش از ۴۰ درب حرم اهل بیت(ع) توسط هنرمندان اصفهان ساخته شده است و امروز فرصت بی‌بدیل ساخت ضریح امام حسین(ع) در سرداب مقدس به اصفهان تفویض شده است که ساخت آن سند افتخاری برای این استان خواهد بود.

عسکری افزود: برغم اینکه خیران برخی شهرستان‌های استان اعلام آمادگی کردند هزینه کل طرح را تقبل کنند ولی پیشنهاد ستاد استان این بود که با مشارکت عموم مردم این طرح‌ها اجرا شود تا زمینه مشارکت خیر و نیکوکاری آحاد جامعه فراهم شود.

رئیس بازسازی عتبات استان اصفهان ادامه داد: اگر چه مشکلات اقتصادی به دلیل برخی سوء تدبیرها وجود دارد ولی آیا می‌توان از رسالت تاریخی شیعه دور شد.

وی به پیشگامی اقشار کم‌درآمد در همراهی و اهدای بیشترین کمک‌ها در ساخت و ساز مراقد مطهر اهل بیت(ع) اشاره و اظهار کرد: توسعه حرم اهل بیت(ع) دستاوردهای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی بسیار برای شیعه به همراه دارد.

عسکری خاطر نشان کرد: همواره حرکت‌های نیکوکارانه و خیریه‌ای بزرگ به برکت گسترش فرهنگ اهل بیت(ع) در ایران اسلامی توسعه یافته و از همین‌رو لازم است زمینه‌های گسترش این فرهنگ روز‌ به‌ روز توسعه پیدا کند.

پیشگامی اصفهان در دفاع از حریم اهل بیت(ع)

حجت‌الاسلام مهدی نیلی‌پور نیز در این مراسم، گفت: امروز در مواجهه فکری تمدنی و فرهنگی قرار داریم که مکاتب مختلف به نحوی به دنبال ماندگار کردن آثار تمدنی خود هستند.

مسؤول بنیاد مهدویت و آینده پژوهشی استان اصفهان با اشاره به ساخت برخی اماکن مذهبی و عبادتگاهی توسط برخی مذاهب و ادیان مختلف، گفت: تمام تلاش این مکاتب ماندگار کردن جلوه‌های تمدنی خود در طول تاریخ بوده و از همین‌رو در ساخت این ابنیه از تمامی هنرهای عصر خود استفاده کرده‌اند.

وی با اشاره به ساخت برخی ابنیه تاریخی و فرهنگی در دوره صفویه با درایت بزرگانی چون شیخ بهایی، تصریح کرد: امروز تجلی و ضرورت ساخت این ابنیه در ماندگاری وجهه ‌تمدنی فرهنگ شیعی ایران اسلامی مشهود است.

نیلی‌پور با بیان اینکه مراقد مطهر اهل بیت(ع) در کربلا، نجف، کاظمین، سامرا، مشهد و قم سرمایه بزرگ شیعه است، افزود: لازم است در رویارویی تمدن‌ها با حفظ و توسعه این سرمایه‌های بزرگ در ماندگاری تمدن شیعه تلاش کنیم و رسالت تاریخی خود را ادامه دهیم.

مسؤول بنیاد مهدویت و آینده پژوهشی استان اصفهان به پیشگامی اصفهان در دفاع از حریم اهل بیت(ع)، تأکید کرد: اصفهان به دلیل داشتن هنرمندان بزرگ و سخاوت مردم در برابر مکتب اهل بیت (ع)، در طول تاریخ جایگاهی بزرگ داشته است.

وی با بیان اینکه زیارت یک راهبرد فکری و تربیتی است، اضافه کرد: لازم است در کنار توسعه عمرانی حرم اهل بیت(ع) برای توسعه تربیتی، فرهنگی و معنوی زیارت اهل بیت(ع) نیز اقدام لازم صورت گیرد‌.

انتهای پیام/۶۳۰۵۸/ر۳۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: امام حسین اصفهان بازسازی عتبات سرداب مقدس استان اصفهان اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر

حضرت فاطمه معصومه (س) فرزند امام هفتم شیعیان حضرت موسی بن جعفر (ع) و خواهر گرامی حضرت علی بن موسی الرضا (ع) است. حرم مطهر این حضرت در شهر قم واقع شده است. آن بانوی گرامی القاب بسیاری داشت، اما مشهورترین لقب وی معصومه است، برادر ایشان امام رضا (ع) او را به این لقب خوانده است.

زیارت حرم مطهر ایشان ثواب و حسنه بسیاری دارد و تاکید بسیاری شده است. در حدیثی از علی بن موسی الرضا آمده‌است که: «هرکس معصومه را در قم زیارت کند، مانند کسی است که مرا زیارت کرده‌است».

اول ذی القعده سالروز ولادت ایشان است روزی که در تقویم کشورمان روز دختر نامگذاری شده است و در آستانه میلاد حضرت معصومه (س) قرار داریم.

شهروند خبرنگار ما لحظه غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) را به اشتراک گذاشت.

منبع: شهروند خبرنگار - قم

بیشتر بخوانید:

غبارروبی و عطرافشانی آستان مقدس امامزاده سیدهاشم (ع) در انابد + فیلم

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • ۱۵۵ اصفهانی همزمان با سالروز شهادت امام صادق (ع) خون اهدا کردند
  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر
  • بالاخره راز هرم جیزه کشف شد!
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • حرم امام رضا (ع) در سوگ‌ شهادت امام صادق (ع) سیاهپوش شد
  • رضا عطاران صدام می‌شود
  • از روستای مهمویی تا عتبات عالیات 
  • جزئیات تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده اصفهانی
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود